Pedro Neves

Q. do Pinheiros /Pedro Neves

* Working Equitation
* Kouluratsastusopetus
* Garrocha- opetus
* Härkäpyörä -treenit (lisämahdollisuus “Ernesto” treenihärkä)
* Work in Hand
* Maasto/ Useamman päivän vaellukset

 

”Pedro Neveksen ja Kristine Dolkin tila kolmen vartin päässä Lissabonin lentokentältä tarjoaa upean ja monipuolisen elämyksen klassista ratsastusta, working equitationia ja ratsastuvaelluksia. Tilan lämminhenkinen vieraanvaraisuus ja täysmittainen working equitation puisto ovat ainutlaatuinen elämys.”

 

Täydellinen paikka, jos haluat opetella kouluratsastusta ja WE :tä (Working Equitation)samassa paikassa hyvin toimivilla hevosilla, Working Equitationin maailmanhuppuihin kuuluvan ratsastajan ja opettajan ohjauksessa. Mahdollisuus tutustua lajin alkeisiin ja harjoitella kaikkia WE- esteitä erillisellä estekentällä, sekä mahdollisuus myös garrocha -sekä härkävaunu-harjoitteluun näin toivottaessa. Kaunis ja sympaattinen hevostila, lämminhenkinen perheyritys, viihtyisät majoitustilat ja mikä parasta opetus hyvällä ja selkeällä englanninkielellä. Lisäksi mahdollisuus myös maastoihin tai jopa useamman päivän vaelluksiin saman loman yhteydessä.

 

Working Equitation

 

Pedro Neves on sekä taitava ratsastaja, että myös loistava opettaja ja pedagogi. Hänen keskeinen periaatteensa on luoda tasapaino ja harmonia hevosen ja ratsastajan välille ja metodit pohjaavat vahvasti portugalilaiseen klassiseen ratsastuperinteeseenperinteeseen. Hän tuntee hyvin portugalilaisen ratsastuskulttuurin eri muotoja ja pystyy opastamaan lähes kaikentasoisia ratsastajia, sen eri tyyleissä esim. garrochan käytössä tai opastamaan härkätaistelutyylisen ratsastuksen perusteisiin.

Pedro on kilpaillut vuosien ajan Working Equitationissa myös kansainvälisellä tasolla. Nykyään Pedro on keskittynyt pääasiassa opetukseen ja erilaisiin ratsastusnäytöksiin.  Hän kuuluu mm. Portugalin kansalliseen ammattilaisratsastajien ryhmään, joka kiertää säännöllisesti esiintymässä erilaisissa hevosalan tapahtumissa ympäri maailman esittelemässä portugalilaista ratsastustraditiota sekä lusitanohevos-rotua (International equestrian shows such as Royal Windsor and Olympia in the UK, Stockholmhorseshow in Sweden, Pferd & Jagd in Germany, Cheval Passion in France and in China). Hän oli myös vuosien ajan osana Portugalin working equitation voitokasta maailmanmestaruustiimiä (esimerkiksi MM 2009), joten kokemus myös vahva lajista kilpailupuolella.

Tilalla työskentelee ja ratsastaa myös toinen nimekäs ja pitkän uran omaava Working Equitation ratsastaja, Eduardo Almeida.

 

Hevosvaellukset /trailit

 

Pedron vaimo pyörittää tilan hevosilla vaellustoimintaa.  Pidemmät vaellukset järjestetään aina kun ryhmät saadaan täyteen.

Seuraa ilmoittelua facebookin kautta, tilaa trailien malliohjelma ja lisätiedot/ kysy lisää sähköpostitse.

 

Majoitus/ hinnat

 

Majoitus juuri hiljattain remontoiduissa, viihtyisissä huoneissa aivan tallien välittömässä yhteydessä. Vieraiden käytössä maneesin päädyssä myös viihtyisä takkatila jossa myös keittiö ja ruokasali. Aamianen sisältyy hintaan.  Pihassa uima-allas joka on myös vieraiden käytössä.

Tila sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Santaremin kaupungin keskustasta ja noin 50 minuutin ajomatkan päässä Lissabonin lentokentältä.

 

Double Room /2 hengen huone aamiaisineen 80€

Single Room / 1 hengen huone aamiaisella 60€

 

Working Eguitation/ Pedron tunnit (yksityisopetus):

80€

 

Trailit:

Lusitano Trail 7 päivää,  1640€

Atlantic Trail 6 päivää 1540€

Lyhyemmät maastot 1h 50€, 2h 80€ 3h 100€

 

 

Kysy lisää +358 44 5868683
tai lusitano.fi@gmail.com