Etsitkö hevosta?

Kaipaatko apua hevosenetsintään? Tunnemme rodun ja markkinatilanteen. Toimimme ostajan puolella.


Asiakkaiden kokemuksia

”Omaa hevosta ostaessa Elina on korvaamaton apu ja kärsivällinen keskustelukumppani. Hänellä on pitkä kokemus Portugalista, hyvä hevoslinjojen tuntemus sekä luotetta yhteistyökumppaniverkosto. Elinan kanssa on myös turvallista yhdessä koeratsastaa hevosia ja  tutustua eri kasvattajien laadukkaisiin hevosiin.”

 

“Haeskelin itselleni hevosta, kun olin joutunut luopumaan edellisestäni aivan ihanasta hispanoarabista.

Ihan sattumalta päädyin keväällä 2015 puhelimitse yhteyteen Elinan kanssa -alunperin ihan muihin  asioihin kuin hevoskauppoihin liittyen. Kerroin kuitenkin Elinalle siitä, millaisen hevosen toivoin löytäväni. Emme olleet koskaan edes tavanneet, mutta jollain taianomaisella tavalla Elina ymmärsi toiveeni täydellisesti pelkkien puhelinkeskustelujen perusteella.

Paljon ehti tapahtua, kunnes Elina eräänä päivänä juhannuksen 2015 jälkeen  soitti ja totesi, että luulen, että olen löytänyt sinulle sopivan hevosen. Ja niin hän olikin! Fado oli ensimmäinen hevonen, jota kokeilin, ja tiesin heti, että tämä on minun  hevoseni.  Kokeilin toki muitakin, mutta Fadon ostin.

En olisi yksin mitenkään uskaltanut lähteä ostamaan yksin hevosta ulkomailta, mutta Elina teki kaiken helpoksi: hän järjesti koeratsastukset, antoi eläinlääkärin yhteystiedot ostotarjouksen suorittamista varten,  neuvoi kaupanteossa ja auttoi kuljetuksen järjestämisessä niin, että kaikki sujui joustavasti ja suorastaan helposti. Fado saapui Suomeen lokaluussa 2015 terveenä ja hyvissä voimin.

Fado on niin  luonteeltaan kuin ratsastettavuudeltaankin aivan täydellinen hevonen minulle ja melkein joka päivä mietin ihan oikeasti, miten onnekas olenkaan, kun saan omistaa niin hienon ja täydellisesti minulle sopivan hevosen.”